onsdag den 14. december 2016

14. december

I dag vil jeg fortælle lidt om, hvilke ting, der er et absolut MUST herhjemme til jul.

  • Hjemmelavede æbleskiver og hjemmebagte småkager er nogle af de ting, som HVERT år (uden undtagelse) er at finde i vores hjem. Hverken Bent eller jeg gider de købte småkager. Og ja, nu ved jeg godt, at vi indimellem har købt nogle brunkager, men det er INDEN december. Når først vi når hen midt i november, laver vi vores egne.
  • En mistelten er også en af de ting, som vi skal have hængende i stuen til jul. Jeg har ikke altid haft en mistelten, men de sidste 6-7 år, har vi haft en. Det er lidt hyggeligt.
  • Kravlenisser i alle afskygninger. Vi har gud ved, hvor mange kravlenisser, og de kommer alle sammen op til jul. Vi har kravlenisser på alle døre, på alle køkkenskabslåger, over øverste del af dørkarmene, og så alle andre tænkelige steder. På badeværelset er der også kravlenisser.
  • En hjemmebundet adventskrans. Bent har altid bundet vores adventskranse, og så har jeg pyntet dem. Sidste år prøvede jeg så for første gang selv at binde en adventskrans til mine forældre, og det lykkedes ret godt. Det er bare ikke rigtig jul herhjemme, hvis ikke vi har en rigtig adventskrans.
  • Frugtflæsk til vores slikskål er også uundværligt i julen herhjemme. Det er simpelthen gude slikket til jul, så det skal altid med hjem fra Tyskland, når vi er dernede inden jul.
  • Vi går aldrig en december i møde uden at vi, Bent og jeg, har en skrabejulekalender. Jeg vinder sjældent mere end 50 kr, men lidt har jo også ret, og jeg elsker hyggen ved at skrabe et felt hver morgen.
  • Både Bent, hundene og jeg har hver vores julesok. Hundenes hænger ude i køkkenet ved deres skåle. De får en slags pakkekalender af Bent og jeg i stedet for at få en julekalender. Bent får pakkekalender af mig, så han får en gave hver morgen, og det har han egentlig fået i nogle år nu (tror det er 7. år jeg har lavet pakkekalender til ham). Jeg har så også en julesok, hvor der kommer 2x adventsgaver i (fra #BloggerAdvent og fra Bent). Det er så hyggeligt ☺
  • Jeg har altid minimum én julestjerne stående. Nogle år får jeg en af Bent, mens jeg selv køber den andre gange.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...