fredag den 16. december 2016

Der er liv endnu

Jeg vil egentlig bare fortælle, at der er liv endnu... jeg har været lidt i "koma" denne her uge ovenpå alt det med min mormors død... selv om det var ventet, så gik det alt for hurtigt, og det gav bagslag ved mig, og jeg brød sammen...

Jeg har grædt mange tårer denne her uge, men jeg er da heldigvis ved at være lidt mere ovenpå igen... selv om det ganske vist (forståeligt nok) stadig er hårdt... hun skal begraves midt i næste uge, så der går lige lidt endnu, inden det er helt overstået...

Bent har været en rigtig god støtte denne uge, samt nogle veninder har ringet, og det har været dejligt at snakke med nogen... også nogen, hvor jeg har kunne græde i telefonen mens jeg har snakket med dem... min veninde Stina ringede allerede tirsdag aften, da hun havde set det på Facebook, og jeg hylede i telefonen, men det hjalp at komme ud med det, og vi fik så samtidig også snakket om andre ting, så det var virkelig guld, at hun ringede ❤

Weekenden skal bruges på hygge herhjemme med mand og vovser.. vi skal have pyntet juletræ, så håber jeg det kan aflede tankerne lidt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...