lørdag den 17. december 2016

Endnu en udredning venter

Som jeg vist fik nævnt i et tidligere indlæg, så var jeg ved lægen i sidste uge, fordi det er blevet meget værre med hovedpinen, plus jeg døjer med noget tinnitus, når der er meget støj omkring mig (fx når jeg kører i tog).

Lægen vidste ikke helt på daværende tidspunkt, om jeg skulle sendes til en ny neurologisk udredning eller om det var fint med alle de undersøgelser, jeg allerede har været igennem... men hun ville lige vende det med en af de andre læger og så vende tilbage til mig med en plan... hun ringede så i tirsdags, og de var blevet enige om at sende mig til en ny neurologisk udredning, da det hele jo er forværret.

Hun ville så lave henvisningen med det samme til en neurolog i Vejle, og så skulle jeg så afvente en indkaldelse derfra... den kom så med posten i dag, og jeg har "allerede" fået en tid onsdag d. 18. januar, så det er jo relativt hurtigt... når jeg sætter anførelsestegn ved allerede er det fordi der selvfølgelig er små 5 uger, men det er hurtigt i forhold til at der godt kan være både 8-12 og ja endda flere ugers ventetid på sådan en tid, så 5 uger er jo hurtigt nok...

Jeg er spændt på, hvad resultatet af den udredning bliver... ved bare, at der snart skal ske et eller andet, for jeg kan ikke holde det andet her ud ret meget længere...

Men nu må jeg se, hvad der sker... må bare holde hovedet højt indtil ☺

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...