søndag den 22. januar 2017

Bloggen står lidt stille for tiden...

... der sker nemlig ikke rigtig så meget i mit liv.. eller jo, det gør der, men det er bare ikke lige alt, jeg kan skrive om på stående fod...

men altså lidt sker der da...

Min mor fik svar fra sygehuset forleden, og sygehuset har, i den ene af de lymfer de fjernede, fundet sygdom, så det er så ensbetydende med, at hun skal igennem en omgang kemo. Hvornår det skal foregå, det ved vi ikke endnu, men som jeg siger til hende, så klarer vi altså nok også det. Synes efterhånden vi har klaret så meget, så endnu et bump på vejen tager vi også med. Man siger jo, at modgang gør stærk - så vi må satme snart være mega stærke.

I går var min bror og mine forældre herude og spise, og det var sgu lidt hårdt for energiniveauet, så i dag slapper vi af...

Elle rettere, vi har lige været ude og gå en god tur, så nu slapper vi af... jeg har hentet min dyne ind på sofaen, og putter under den... det skal der også være plads til indimellem (LÆS: stort set hver aften).

Inden jeg skriver "Ugens hurtige" indlægget, vil jeg da lige vise jer et billede af Kongeåen... mange af vores gåture foregår langs netop Kongeåen... det er så beroligende at høre vandets rislen..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...