fredag den 3. februar 2017

Allerede februar

Tænk, det allerede er februar... synes virkelig januar måned er fløjet af sted... føler lige det har været nytår, og det er allerede næsten 5 uger siden...

Der har været sket så meget herhjemme i januar, så det er jo et eller andet sted logisk nok, at tiden er gået så hurtigt.. der har hele tiden været et eller andet på programmet, og det er ikke fordi jeg brokker mig, men håber da at der bliver lidt mere "slappe-af" tid den næste måneds tid... men nu må vi se...

I næste uge starter mor op med kemo, så det bliver jo delvist en hård nok periode, vi skal igennem... hun skal derover 2 på hinanden følgende dage, og så skal der gå 3 uger, og så skal hun igen derover 2 dage, og sådan fortsætter vi indtil der har været 6 behandlinger...

Det bliver en hård tid for hende, men vi må bare alle støtte hende, og være der for hende... og så kommer vi nok alle igennem det.. nu er vi da kommet så langt, så selvfølgelig kan vi også klare det sidste her 💖

Indtil videre, er der ikke de vilde planer i kalenderen her i februar.. noget mindfullness og så skal jeg køre med mor til Odense i næste uge til en gang kemo, men det gør jeg nu også gerne.... jeg har lavet en aftale med en veninde de timer, mor er på sygehuset, så jeg ikke skal sidde i et venteværelse og kukkelure næsten 5 timer.

Men om ikke andet, så havde jeg selvfølgelig nok skulle finde på et eller andet og foretage mig, men det er nu lidt hyggeligere at have nogen at snakke med.

Der er hemmeligheder under opsejling herhjemme, og jeg glæder mig til at kunne indvie jer i, hvad der sker... men ja, det hænger bl.a. også lidt sammen med mit periodevise fravær på bloggen... men har overvejet lidt, måske at skrive et par planlagte indlæg i løbet af weekenden, så der sker lidt mere herinde... men ja, jeg er jyde, og jeg rider ikke altid samme dag, som jeg sadler... så om det sker, det kan jeg ikke garantere ☺


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...