lørdag den 11. februar 2017

En uge ude i virkeligheden

Har nu ikke blogget hele denne uge... der har simpelthen ikke været overskud til det... der er sket alt for meget på den private front, og jeg har været alt for træt til overhovedet at overveje at tænde for min computer.

De fleste aftener har jeg sovet på sofaen fra omkring kl. 21 og indtil jeg en gang er vågnet og er gået ind i min seng i stedet..

Mine forældre har været ude ved os et par gange i denne her uge, og de har da også været ude og spise ved os i dag... min far kom ud med en svinekam forleden, som de så inviterede sig selv herud og spise i aften... og netop dét siger man jo ikke nej til ☺

I torsdags startede min mor sit kemoforløb på Odense sygehus. Min bror og min far kørte med hende derover i torsdags, og så var jeg med hende i går... jeg satte hende af på sygehuset og fulgte hende op på afdelingen, og så kørte jeg en tur ud til min veninde Stina. Hende har jeg ikke set i snart 5 år, men vi snakker jævnligt i telefon sammen, så det var skønt at sidde en hel formiddag og sludre med hende.

Bent har i denne uge været rigtig aktiv herhjemme med at male endevægge i stuerne samt i køkkenet... vi havde jo egentlig malet dem sidste år, men det var kun med en glans 5 maling, og vi ville gerne have dem malet i en glans 10 i stedet, så nu gik han altså i gang... han mente han lige så godt kunne gøre det, når jeg alligevel er så træt og sover meget, og når jeg så også var med på sygehuset en hel dag... og det brokker jeg mig nu altså ikke over.

Lige nu føler jeg mig egentlig ok frisk, men har også sovet knap halvanden time på sofaen her til aften, plus jeg næsten sov til middag i dag... eller rettere, jeg var oppe ved 9 tiden, luftede hunde, gik til bageren, fik noget morgenmad og lagde mig så under dynen igen... det var egentlig kun meningen, at jeg ville ligge lidt og bare slappe af, men faldt sgu i søvn... ak ja, det kan jo smutte det skidt ☺


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...