fredag den 24. februar 2017

Jeg skal være......

.............Mor til september ūüíĖ

Ja, du l√¶ste rigtigt... jeg er endelig blevet gravid - endda helt p√• ganske naturlig vis... og jeg skal v√¶re den f√łrste til at sige, at jeg egentlig havde opgivet h√•bet om at det nogensinde skulle ske.

Men nu er jeg altså så langt, at vi i går var til 1. scanning og se det lækreste lille hjerte slå de mest fantastiske små slag, mens ejermanden bevægede sig ganske livligt rundt. Og det er simpelthen den mest fantastiske oplevelse, jeg nogensinde har haft.

Nogle af jer ved, at jeg for sm√• 4 √•r siden fik konstateret PCO og vi dermed knap et √•rs tid efter, var igennem 2 reagensglasfors√łg p√• Odense Sygehus. De 2 fors√łg lykkedes dog ikke, og jeg var virkelig i tvivl om jeg en 3. og sidste gang ville uds√¶tte min krop for det pres, som det trods alt er at skulle tage hormonindspr√łjtninger dagligt samt det psykiske pres hele processen med √¶gudtagning, √¶gopl√¶gning osv  er. S√• jeg sagde til Bent, at jeg p√• dav√¶rende tidspunkt ikke havde overskuddet til det, og vi lagde derfor baby√łnsket lidt p√• hylden.

Jeg havde da også rent mentalt indstillet mig på, at uanset, hvor meget jeg end gerne ville, så ville jeg nok aldrig opleve at blive mor, for lysten til at ville gennemgå endnu en hormonbehandling var altså bare ikke stor.

Men s√• fik min mor livmoderhalskr√¶ft i november, og min mormor d√łde i december, og det gjorde s√• at vi sammen (Bent og jeg) besluttede, at vi en gang i l√łbet af √•ret, n√•r mor var ovenp√• igen, og der var ro p√•, ville tage det sidste betalte fors√łg i offentlig regi, og s√• h√•be p√•, at lykken var med os denne ene gang.

S√• langt n√•ede vi dog aldrig, for √•ret var kun et par dage gammelt, da jeg tog en positiv graviditetstest. Der havde siden mellem jul og nyt√•r v√¶ret mange symptomer, men det tillagde jeg ikke st√łrre betydning, for symptomer har jeg sgu haft mange af, uden at der har v√¶ret nogen som helst graviditet under opsejling. Men denne gang var den alts√• god nok.

Da jeg stod med den f√łrste positive test kunne jeg slet ikke tro p√• det, og f√łrst da jeg stod med 6 positive tests begyndte jeg at tro p√•, at det endelig var lykkedes os. Bent blev naturligvis rigtig glad - det er jo virkelig et √łnskebarm, som vi har k√¶mpet for.

Og i går fik vi bekræftet, at alt ser fint ud, der er hjerteblink og aktivitet derinde, så nu kan jeg slappe lidt mere af.

Den tr√¶thed og den usigelige kvalme jeg har haft de sidste 4 ugers tid, har jo selvsagt ogs√• v√¶ret p√• grund af graviditeten, men det er som om, at det heldigvis er lidt p√• retur igen (s√• l√¶nge det varer).  Jeg fik et ss√łsygearmb√•nd af min veninde Mette forleden, og det hjalp virkelig meget p√• kvalmen. Og tr√¶theden har jeg ikke m√¶rket s√• meget til de sidste par dage, jo om aftenen, men jeg har ikke haft behov for at sove om dagen, og jeg har v√¶ret tidligt oppe om morgenen ogs√•, s√• jeg krydser fingre for at det g√•r den rigtige vej nu ☺

Nå men, jeg synes da at I lige skal have lov til at se et af mine scanningsbilleder:


10 kommentarer:

 1. Stort tillykke til jer begge. Sikke dog en dejlig nyhed. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak <3 Ja, n√•r man f√łrst har k√¶mpet l√¶nge og n√¶rmest har opgivet h√•bet, s√• er det en helt fantastisk f√łlelse at st√• med 2 streger :)

   Slet
 2. God weekend og et stort tillykke med kommende lille nyt medlem af familien:-)
  Maria og Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Og også rigtig god weekend til jer :)

   Slet
 3. Hej Smukke..

  Det er bare såå stort og jeg er så glad på jeres vegne..
  Gl√¶der mig helt vildt til at f√łlge med og jeg kommer helt sikkert og bes√łger jer n√•r den lille guldklump er kommet til verden..

  Det er da bare det bedste der kunne ske..

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak s√łde <3

   Det er simpelthen bare så stort, kan stadig ikke helt forstå det.

   Du skal være så velkommen <3

   Slet
 4. Tillykke med de lykkelige omstændigheder (;
  Havde luret det, så var spændt på, om jeg var gået helt galt i byen.
  Hvor er det dejligt for jer!

  - K

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er s√• sk√łnt, at det endelig lykkedes :) Ja, man kunne nok ogs√• godt have fornemmelsen af det med mine sm√• hentydninger :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...