fredag den 7. april 2017

Nu også med begyndende bækkenløsning

Ja, den seneste uge (og mere) er blevet brugt på at sove, spise og sove lidt mere... jeg er stadig ikke helt på toppen, døjer stadig med feber og ondt i halsen, så det er noget træls noget... om natten hoster jeg helt vildt, så jeg holder både Bent og mig selv vågne.

Det er begyndt at stilne lidt af med opkastningerne, men det er stadig ikke helt ovre.. kaster stadig op et par gange om dagen, men det er ingenting imod, hvad det har været (da det var værst kastede jeg op 10-12 gange). Men nu er jeg også i gang med akupunktur igen, så det har trods alt en eller anden virkning.

I går var jeg henne og få akupunktur, og så fik jeg lige snakket med hende sygeplejersken, fordi jeg har haft lidt bøvl med lænden, samt når jeg sidder ned, så føles det virkelig som om hele underlivet bliver presset op i maven, og surprise surprise - så er det sørme en begyndende bækkenløsning. Nogle gange er der altså ikke meget ved at være gravid!!

Men så tænker jeg jo på guldklumpen, som kommer ud af det til september, og så er det jo pludselig "lidt lige meget", hvilke følger graviditeten har med sig ☺ 

Vi har de sidste par uger fået meget babyudstyr hjem (både noget, vi selv har bestilt samt ting fra mine forældre).

Mine forældre var så flinke at give os en barnevogn, så den er også bestilt ☺ så nu er det ikke fordi, vi mangler vildt mange af de lidt større ting, så det er jo dejligt nok. Vi har efterhånden også en del babytøj til lille Silas, så han er godt forkælet allerede inden han er født.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...