lørdag den 29. april 2017

Read-A-Thon

Som nogle af jer nok har observeret rundt på diverse blogs, så afholdes der fra kl. 14:00 i dag til kl. 14:00 i morgen Read-A-Thon.

Hvis I ikke ved hvad det er, så er det en dag, der er dedikeret til læsning, og det handler kort sagt bare om at læse....

Kender nogle stykker, som deltager i det, og eftersom jeg ikke selv har mulighed for at deltage (efter hjernerystelsen forrige år, kan jeg stadig ikke rigtig koncentrere mig om at læse mere end max 1,5-2 sider og så har jeg glemt alt om, hvad jeg har læst, så det vil være spild af tid for mig at sætte en hel dag af til at læse, så hellere læse en side eller to, når jeg lige føler for det), synes jeg alligevel det er lidt hyggeligt at læse med på andres blogs, for at se, hvordan deres døgn forløber.

Efter hvad jeg lige husker, så afholdes Read-A-Thon vist nok 2 gange om året (correct me if I'm wrong), og der er jo ingen tvang til, at man skal være med hver gang, og ej heller hvor meget man læser på det døgn. Det handler jo i sidste ende bare om hyggen ved det ☺Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...