onsdag den 31. maj 2017

En slem forskrækkelse

I dag skulle vi ind på Kolding Sygehus til rundvisning på Fødegangen, men i morges da vi stod op, stod det hurtigt klart, at jeg nok var nødt til at ringe ind på fødegangen allerede inden.

Jeg havde nemlig på det tidspunkt ikke mærket Silas siden mandag sidst på eftermiddagen, så jeg så ingen anden udvej end at kontakte fødegangen for lige at blive beroliget. De ville så heldigvis gerne lige have mig ind til tjek, så jeg fik en tid kl. 13:15, for så kunne jeg sagtens nå det inden vi skulle på rundvisning.

Vi tog toget ind, og så hentede min far os og kørte os og så gik turen mod sygehuset. Jordemoderen kom ud og hentede os, og så kom jeg ind på en stue, hvor hun lyttede for at se, om der var hjertelyd og det var der heldigvis. Hun koblede mig så til et apparat, som målte Silas' hjerterytme og som samtidig tjekkede at jeg ikke havde veer. Jeg lå med udstyret koblet til i en halv times tid, og alt så heldigvis fint ud. Silas' hjerterytme var fin og stabil, og mens jeg lå der, begyndte han at møvre rundt - præcis som han plejer - så det var helt perfekt.

Hun målte også blodtryk og det så heldigvis fint ud, så jeg blev sendt hjem igen, efter at være forvisset om at alt var fint. Og det var virkelig en lettelse, for ja gu fanden var jeg bekymret.

Nu håber jeg bare, at de næste 3 måneders tid går helt planmæssigt, og at vi ikke skal have flere af disse utidige ture ind på fødegangen.

Vi tog så over til mine forældre efterfølgende og hentede min mor, som havde fået lov til at komme med på rundvisning. Og det var faktisk rigtig spændende at få den rundvisning.

Bent har så beordret mig til at slappe lidt af (selv om jeg virkelig også prøver på det i forvejen), og så skal jeg tænke på mig selv og lille Silas.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...