torsdag den 15. juni 2017

Der sker lidt i det lille hjem

Vi har været i gang med at flytte rundt på billeder og sådan noget herhjemme i dag. Vi har købt billedhylder (gallerihylder) i Ikea, og dem har vi fået op og hænge, så vi ikke skulle have alle de huller i væggene.

Forrige gang, jeg var af sted, købte jeg 4 hylder, og i tirsdags fik jeg så købt nogle flere, så nu er det begyndt at se rigtig godt ud. Vi mangler stadig nogle stykker, men vi er da kommet et godt stykke allerede nu.

Vi har også flyttet lidt rundt på nogle andre billeder, så nu er der også ved at være plads til, når der skal billeder af Silas op.

Vi har også fået sat vores nye lampe op over sofabordet. Det pyntede pænt meget. Den gamle vi havde var mega træls, fordi der var meget glas på den, så den samlede støv som bare pokker, og kun et par dage efter den var støvet af, var der lige så meget støv på den igen. Så vi har længe snakket om, at vi gerne ville have den skiftet ud, og nu er det altså gjort. Og jeg har ikke fortrudt.

Vi er også stille og roligt i gang med at gøre hjemmet lidt mere Silas-venligt... bl.a. har vi nogle håndtag på en skænk, som skal skiftes, fordi de har skarpe kanter. Vi får fjernet nogle ting, som kan ende med at skade ham, hvis man lige har 1 sekunds uopmærksomhed. Ja, det er altså bare sådan det er, at vente børn.

Men det er så intet, der har nogen betydning for os, for vi har intet imod ændringer, og hvis vi ikke havde haft behov for at gøre det nu, så havde vi nok alligevel gjort det senere.

Skal nok lægge nogle billeder op, når jeg lige får dem taget... fik det ikke lige gjort, da vi satte det op tidligere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...