lørdag den 3. juni 2017

Smagens Dag

I går var det dagen, hvor den første slags "byfest" blev afholdt her i Vamdrup... det var dagen, hvor Smagens Dag løb af stablen.

Min mor var herude, og så var vi henne og kigge.... butikkerne havde åbent til kl. 22 og de havde rigtig mange gode tilbud. Vi fik købt en skjorte og et bælte til min far i Fars Dags gave, og så fik min mor købt lidt til sig selv, og jeg fik to bh'er af min mor (har endelig fundet en slags, som jeg kan passe nu mens jeg er gravid).

Derudover blev Vamdrup Vinen også præsenteret i går, og den fik min mor og Bent så også lige købt et par flasker af.

Der var underholdning nede på Torvet, og der var masser af gode smagsprøver på alverdens lækkerier bl.a. oste, bacon, grillet kylling, spegepølse, chokolade og meget andet. Der plejer altid at være mange mennesker dernede, og det var der også i går - og vejret var jo helt i top, og det lokkede da nok også lige lidt ekstra udenfor ☺

Jeg tog ikke nogen billeder i går, men I kan alligevel se nogle billeder her.

Vi blev dog ikke dernede helt til kl. 22, for jeg blev træt i bækkenet og havde pænt meget vand i fødderne, så vi satte os hjem og hyggede med en sjov film, som blev vist i fjernsynet... det at vi havde gået så meget rundt havde helt klart ikke gjort noget godt for min krop, så selv om jeg sad med fødderne oppe, og Bent masserede dem, så gjorde de så ondt, og jeg fik den vildeste krampe i den ene læg i nat, så det var lidt ulempen ved at jeg havde været med i går. Men hyggeligt var det nu alligevel ☺ 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...