onsdag den 7. juni 2017

Status på graviditeten

I går rundede jeg en af milepælene i graviditeten... i går var nemlig dagen, hvor der "kun" er 100 dage til termin.. og ja, det er en dag man tæller ned til ☺

Det blev så også "fejret" med 2. graviditetsundersøgelse ved lægen... det gik nu ganske nemt og smertefrit.. Vi fik hørt hjertelyd (altid en vidunderlig følelse), blev vejet (vejer 100 gram mindre end ved første undersøgelse i slutningen af januar, så det var udmærket taget i betragtning, at jeg tabte mig så meget et par måneder henne) og så fik jeg tjekket urin (som viste svage tegn på noget infektion, men ikke noget lægen umiddelbart mente der var grund til at behandle, da jeg ellers er helt og aldeles symptomfri.

Jeg måtte i mandags lige en tur omkring vagtlægen, fordi jeg har fået noget eksem på skuldre, henover og under brysterne samt på mave og ryg. Og det blev værre henover weekenden samt det kløede som bare pokker, så jeg måtte overgive mig og tage til vagtlægen. Ham vagtlægen var nu ikke meget bevendt og jeg kunne uden problemer have sparet mig turen derind. Han kiggede lynhurtigt på det og sagde ordret: "Jeg vil gætte på det er noget eksem af en eller anden art, men jeg er ikke sikker. Du får en recept på noget salve som du skal smøre det med. Det er mod infektioner og bakterier, og det er kan være skadeligt, hvis du begynder at spise det".

Jeg valgte så at gå hjem og læse om netop den salve, inden jeg fór på apoteket for at hente det, og der stod at man ikke anbefalede det til gravide. Jeg sagde så til Bent, at jeg lige ville vende den med lægen, når vi nu alligevel skulle derhen i går, og det var vist også en god ting, for hun sagde jeg ikke måtte bruge det, og udskrev i stedet en recept på en anden salve, som man godt måtte bruge som gravid.

Så jeg er da glad for, at jeg ikke bare tog vagtlægens ord for gode varer - i hvert fald lige i denne her situation. Og det salve, som lægen udskrev i går har da for øvrigt også hjulpet rigtig godt allerede.

Næste undersøgelse er d. 22. juni, hvor turen atter går til jordemoder. Alle de aftaler, der kommer i kalenderen når man er gravid, men det er jo trods alt også så hyggeligt ☺


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...