tirsdag den 14. november 2017

Anmeldelse af Fotobog fra Saal Digital

Reklame - fotobogen er delvist betalt af en rabatkode fra firmaet Saal-Digital, mod at jeg skriver en anmeldelse af den. 

En aften, hvor jeg sad og kiggede på Instagram, faldt jeg over en sponsoreret annonce, hvor man kunne få ansøge om at få et fotoprodukt (i mit tilfælde en fotobog), som jeg så skulle skrive en anmeldelse af. Jeg kendte ikke firmaet i forvejen, men tænkte at det da skulle prøves. Så jeg satte mig og skrev en kort infomail til firmaet Saal Digital, og der gik ikke lang tid, før jeg fik en mail tilbage med en rabatkode, hvor jeg kunne vælge en fotobog og få rabat, så jeg ikke selv skulle betale ret meget. 

Nu, hvor vi har fået Silas, var det jo en perfekt lejlighed til at bestille en bog med en masse billeder fra hans første tid, så jeg gik ind på Saal Digitals hjemmeside, installerede deres bestillingssoftware (virkelig nemt), og så gik jeg i gang. 

Nu har jeg efterhånden bestilt fotoprodukter nogle steder, men herinde var det virkelig nemt at bestille, og det tog mig ikke lang tid (selv om jeg holdt pauser undervejs) at få valgt, hvilken bog det skulle være, få uploadet billeder og lavet bogen. Og så var det bare at trykke bestil og så vente på at modtage det færdige produkt.

Bogen kom så i dag, og jeg skal ærligt indrømme at jeg er virkelig positivt overrasket. Det er en virkelig god kvalitet. Siderne er kraftigere end de andre bøger, jeg tidligere har bestilt, og så er der brugt blank papir til siderne, hvilket altså lige giver den sidste finish til siderne. Jeg vil nærmest betegne siderne som en form for kartonkvalitet, så de går ikke så nemt i stykker, selv hvis de små barnefingre skulle få fat i den på et tidspunkt.

Det er helt klart et sted, jeg vil bestille fra igen. Har endda også allerede et par produkter i overvejelserne, som nok lige skal bestilles på et tidspunkt. 

Her er lige et par billeder af den bog, som jeg bestilte. 

Forsiden (bagsiden ligner i øvrigt denne med selvvalgt billede)

Antallet af billeder varierer på siderne. Jeg har valgt mellem 1 og 4 billeder. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...