fredag den 3. november 2017

En hyggelig dag

I dag har jeg været med min mor en tur i Odense... vi skulle nemlig i Ikea og købe nogle hylder til at sætte billeder på... 

Spurgte så min mor om vi ikke skulle tage derover, og den var hun heldigvis med på. 

Vi var så heldige, at vi kom til at køre i kø derover ad, så vi kørte af motorvejen og tog den gamle vej i stedet, men det var snart lige så håbløst, hvad angår trafikken... Men vi kom da frem og fik da også handlet det, som vi nu skulle... altså der var nogle ting, som vi skulle have, som var udsolgt, men langt det meste fik vi da. 

Da vi var færdige i Ikea, besluttede vi os for hurtigt at gå en tur i Bilka og kigge - vi kunne jo lige så godt udnytte tiden, når vi nu var derovre. Vi fik lige handlet et par ting, og så kørte vi mod Vamdrup igen. Og fandme om ikke, vi kom til at køre i kø stort set hele vejen fra vi kom på motorvejen ved Odense og hele vejen til Nørre Åby - vil godt pointere, at jeg ikke har noget imod at der er en smule kø, men at køre i kø i så lang tid, det er sgu ikke lige mig. 

Men hjem kom vi da... vi fik så lige en tallerken suppe, da vi kom hjem og så kørte min mor og bror mod Kolding igen.. nu skal vi så bare have hylderne op og hænge i morgen, så vi kan få en masse billeder af skønne Silas op og stå på dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...