tirsdag den 21. november 2017

Snart kun en måned tilbage af året...

Ja, der er snart kun en måned tilbage af 2017... helt ufatteligt... jeg føler seriøst lige året er startet, og så er det allerede snart så vidt, at året er slut... det er jo slet ikke til at forstå...

Altså selvfølgelig er der sket meget i vores liv i årets løb, så det er selvfølgellig ikke så underligt, at det er gået hurtigt. Jeg har de sidste par dage siddet og skrevet et "Året der gik" indlæg, som bliver udgivet sidst i december, og jeg er på den ene side lidt overrasket over, hvor meget vi har oplevet i år, men en stor del af året er jo gået med graviditet osv.

På onsdag skal Silas til lægen til 3 måneders vaccine, og på fredag er min lille mus allerede 3 måneder ☺💙 det er jo helt vildt... der sker bare så meget med ham, og man kan virkelig se udviklingen. Fx er han begyndt at smile og grine rigtig meget, og om morgenen når vi ligger inde i sengen og hygger, så ligger vi og rækker tunge, og knægten har en hel fest med det, så det er jo herligt.

Alt julepynten er kommet op herhjemme, og vi er i gang med at bage småkager... det er jo med at udnytte de timer, hvor Silas sover, til at få lavet nogle af de praktiske juleforberedelsesting, som vi ved kommer før eller siden.. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...