fredag den 1. december 2017

1. december

Så er det allerede blevet 1. december igen. Det er helt vildt, at endnu et år næsten er omme. Et år, der har givet os den største gave i form af Silas. 

Vi har altid elsket julen herhjemme, men nu hvor Silas er her, er det jo bare ekstra hyggeligt... ikke at der er så meget, vi skal gøre anderledes her på matriklen, men alligevel er julen jo lidt anderledes med børn.

Jeg har i år valgt at skrive 24 jule-stikord ned på et stykke papir (med lidt hjælp fra Bent og en veninde) og hver dag vil jeg så udvælge et af ordene, og fortælle om mine egne minder, traditioner eller lignende ud fra netop det ord.

I dag er ordet: Kravlenisser.

Vi har rigtig mange kravlenisser herhjemme. Nogle af mine forældres venner havde en gang kravlenisser hængende på alle deres køkkenskabe, og netop den ting "flyttede" så med ind i mine forældres køkken, og ja det er så også en tradition, der er flyttet med mig, da jeg flyttede i min egen lejlighed. Jeg synes det er så hyggeligt, at der er nisser på alle køkkenskabe.

Vi har nogle specielle kravlenisser til køkkenet, og nu har vi jo et pænt stort køkken, så det har betydet, at vi har været nødt til at finde lidt flere med tiden. Men op det skal de altså!! Bent plejer at pådrage sig tjansen med at pynte køkkenlåger, og han siger i hvert fald, han hygger sig med det, så det vælger jeg selvfølgelig at tro på.

Mener det var sidste år, vi talte vores kravlenisser i stuerne, og så vidt jeg husker, var der omkring 100 stk fordelt i vores 2 stuer. Synes de er lidt hyggelige, og når de så kommer ned, når vi pynter til nytår, så bliver der godt nok tomt. Men sådan er det jo, når man godt kan lide at gå jule-amok ☺


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...