mandag den 11. december 2017

2. adventsgave fra manden min

Adventssøndag = adventsgave fra min dejlige mand. 

I dag lå der en fin aflang pakke i min sok, og jeg havde ikke rigtig nogen idé om, hvad det kunne være (ja, jeg har selv skrevet dage på gaverne, men derfor ved jeg alligevel ikke, hvad det er). 

Bent kender mig jo efterhånden RET godt (surprise surprise), og han behøver stort set aldrig en ønskeseddel, når han skal købe gaver til mig - det har han nu egentlig heller aldrig haft behov for, han er virkelig god til at købe gaver til mig (måske er jeg bare nem at købe gaver til??)... 

Men anyway, så var indholdet af denne gave helt og aldeles perfekt. Jeg fik nemlig Karen Blixen julepynt, hvilket jeg også samler på. Jeg har set disse 2 nogle gange, når vi har været i enten Imerco eller Kop og Kande, men havde ikke lige planlagt at få fat i dem endnu. Men det havde Bent så alligevel ment jeg skulle. 

Jeg går og pusler med nogle ideer til, hvordan jeg gerne vil have ændret lidt juleoppyntning næste år, og der er disse helt perfekte. Der er selvfølgelig mange, jeg ikke har endnu, men det er jo altid rart at have noget at ønske sig. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...