onsdag den 14. februar 2018

Hårdt ramt

Som jeg skrev for en lille uges tid siden, så har Silas været godt og grundigt syg. OG han er stadig ikke på toppen. Han er godt nok hårdt ramt min lille mus.. Feberen er heldigvis væk, men han hoster stadig og kaster slim op. Og om natten stopper hans næse hele tiden, så han vågner, fordi han ikke kan få luft.

Jeg hader, når jeg selv er syg, men jeg hader dælme endnu mere, når Silas er syg.

Forleden aften sad vi og så et eller andet i fjernsynet og pludselig hev Silas efter vejret. Bent skyndte sig at få Silas vendt om på maven mens han masserede ham på ryggen og så kastede han op ud over Bent og ud over gulvet. Men det hjalp, og han kunne få vejret igen.

Men heldigvis begynder der at være fremgang. 

Bent er så også blevet ramt af den skrækkelige mandeinfluenza. Han vågnede i går morges og havde det virkelig dårligt, så han måtte melde sig syg på arbejde. Han lå så også i sengen størstedelen af dagen i går, og han er stadig langt fra på toppen. Men vi må jo bare tage en dag ad gangen og håbe de begge snart er helt på toppen igen. Og så håber jeg (7-9-13) at jeg IKKE bliver ramt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...