onsdag den 22. august 2018

Vores supermand vil frem i verden

Niclas er nu allerede næsten 6 uger gammel - er han på lørdag - og der er ingen tvivl om, at han vil frem i verden. 


I torsdags blev han afsluttet ved THO (tidligt hjemmeophold) sygeplejerskerne på sygehuset. Han vokser bedre end de havde turde håbe på, så de så ingen grund til at "beholde" os længere, for der er ikke mere de kan hjælpe med. Han vejede på det tidspunkt 2715 gram, og de var rigtig godt tilfredse. 


I mandags var han ved øjenlæge (det er noget han skal, fordi han er født før uge 32, så de skal følge om synsnerven udvikler sig, som den skal). Øjenlægen var ganske godt tilfreds, og hvis alt fortsat er vel om små 2 uger, så bliver han også afsluttet ved øjenlæge. 


I går var han så ved lægen til ugers undersøgelse, og overraskelsen var mere end stor, da han blev lagt på vægten og den viste 3010 gram - det er 295 gram han har taget på siden i torsdags. Ved ikke lige, hvad den dreng har så travlt med, men hvis han fortsætter i det tempo, så bliver han da hurtigt tungere end Silas ☺


Men jeg brokker mig ikke... han havde jo trods alt en del vægt han skulle indhente. Og så længe læger og andet sundhedspersonale ikke er bekymrede eller mener han tager for meget på, så er jeg heller ikke nervøs. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...