fredag den 15. januar 2021

En af de dage, hvor man bare skulle være blevet i sin seng...

De dage kender vi vel alle?? De dage, hvor man bare føler alt går galt, hvor det kun er gået én vej siden man stod ud af sengen om morgenen... 

De dage har jeg godt nok haft en del af den senere tid. Forleden dag stoppede vores vinduesvisker på bilen pludselig med at køre - vel at mærke, mens vi kørte og det regnede!!! Vi kom dog helskindet hjem (med de pauser, vi nu måtte tage for at skubbe vinduesviskeren ned på plads igen, når den havde kørt). Vi kunne ligesom godt lure, at det var noget med viskermotoren, og jeg gruede lidt for at der skulle helt nyt viskertræk på, men vi lod bilen holde til dagen efter, for så kunne vi lige kigge på det i dagslys. 

Det viste sig så at være et større projekt, som vi ret hurtigt besluttede os for, måtte være en opgave for værkstedet. Så tirsdag eftermiddag kørte vi bilen på værksted. Det viste sig da også at være et helt nyt viskertræk, der skulle på. Men selv det, viste sig at være en større opgave. For Skoda mener sørme ikke, at det er en problem, der kan opstå, at selve trækket skal skiftes, så de producerer sørme ikke nye træk. Så værkstedet fik fat i en brugt - fra en bil, som har kørt ca halvdelen af, hvad vores har kørt. Det blev så monteret, og nu kan vores vinduesvisker køre problemfrit igen. 

Har dog tænkt mig at ringe til Skoda i næste uge, for jeg gad da egentlig godt have en forklaring på, hvordan det kan være, at netop vores Fabia skulle på værksted for at få lavet noget, som Skoda ikke kender som en fejl ved deres biler, og som de ikke mener kan være en reel problemstilling. For så må de jo tage regningen på deres kappe. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...