tirsdag den 26. januar 2021

Gemme og smide ud

Vi er jo gået i gang med at rydde op i gemmerne for at se, hvad vi stadig vil gemme, og hvad der godt kan smides ud. Vi skal ikke flytte lige nu, men det skader jo ikke, at komme i gang, så noget af det, vi måske godt ved, vi ikke kommer til at bruge, kan smides ud. 

Og selv om vi egentlig er gode til at smide ud løbende, så er der alligevel allerede nu røget en del ting. Og det er altså en god følelse at stå med, når man så kan se at stakken med ting, der skal gemmes, den trods alt bliver mindre. 

For (hånden på hjertet) hold nu kæft, hvor får man egentlig gemt meget unødvendigt, når man sådan går gemmerne efter. Og vi er enige om, at vi ikke skal have noget i den størrelse, som vi bor i nu - vi vil gerne have noget, der er lidt mindre. Men mest af alt, kigger vi efter indretningen. For jeg gider ikke have noget, hvor der er så meget spildplads, som vi har nu. 

Og vi vil gerne at drengene kan få 2 værelser - et legeværelse og et de kan sove i. Tror simpelthen ikke, vi får dem til at sove i hver sit værelse, så det er nemmere at gøre det på den måde. Plus de jo også har gud ved hvor meget legetøj, så det vil være alt for besværligt at finde ud af, hvilket legetøj, der skal på hvilket værelse. Så hellere gøre det nemmest for os selv. 

Men nu må vi se, hvor vi ender med at komme hen. Der er jo ikke noget som helst afgjort endnu. Indtil videre, er huset jo "bare" sat til salg. Det er jo ikke solgt endnu. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...