søndag den 24. januar 2021

Ugen der gik - uge 3

Har længe gået og overvejet at starte med de her korte indlæg om "ugen der gik". Skrev den konsekvent hver søndag en overgang, men det er jo ikke blevet til så meget bloggeri de sidste par år, så jeg prøver forsigtigt at starte igen. 

Her kommer "Ugen der gik - uge 3":
  • Silas og Niclas havde fri i mandags, så vi havde en rigtig hyggedag herhjemme. 
  • Huset vi bor til leje i, er sat til salg, så nu må vi se, hvad fremtiden bringer. 
  • Vi er begyndt at sortere og rydde op og pakke lidt ned oppe på 1. salen. Der ligger så meget rod deroppe, som vi nok ikke behøver skulle flytte med et andet sted hen. 
  • Mine forældre har fundet nyt sted at bo fra maj måned. 
  • Vi var hjemme ved mine forældre og spise and og flæskesteg - en rigtig julemiddag i januar. 
  • Søndagen er brugt på afslapning og hygge herhjemme. Jeg har været lidt for hård ved mig selv den senere tid og ikke passet særlig godt på mig selv. Det kom til udtryk i nat, ved at jeg fik den vildeste hovedpine, som holdt mig vågen det meste af natten. Jeg lagde mig ind på sofaen, men det hjalp lige lidt. Sidst jeg kiggede på uret, var klokken omkring 5, og Niclas vågnede kl. 5:30, så jeg var noget bombet, da jeg stod op med ham, og hovedpinen var stadig ikke forsvundet. Så vi besluttede ret hurtigt, at vi ikke ville lave andet end at slappe af i dag.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...