tirsdag den 20. juli 2021

Travlhed i det lille hjem

Ja, som overskriften fint fortæller, så er der fuld fart på herhjemme for tiden. 

Niclas er jo startet i børnehave, og vi kører stadig lidt på indkøringsmode. Omvæltningen fra vuggestue til børnehave har været svær for ham, så han kræver lige lidt ekstra, men heldigvis er de opmærksomme på ham, og i denne uge, hvor der er behovspasning, og hans "normale" pædagoger ikke er der, så er der en vikar inde, som tidligere også har været i vuggestuen, og hende og Niclas har simpelthen et helt specielt bånd, og vi er helt trygge ved at aflevere ham til hende om morgenen. 

Silas trives i bedste velgående i børnehaven. Han har virkelig rykket sig langt. Lige pt er det helt store hit, at synge "Lille Peter Edderkop", og han er bare så dygtig til at synge. Og vi roser ham jo simpelthen til skyerne, når han synger, for det giver ham et velfortjent selvtillidsboost. Han er også begyndt at få så meget sprog, og munden står jo nærmest ikke stille på ham. Og ja, det er sgu en sejr, for netop det mangelfulde sprog, var jo netop en af grundene til at han kom i specialbørnehave. Han er også begyndt at lege mere med de andre børn, så det er helt perfekt. 

Bent er startet som vikar i varemodtagelsen på Louis Poulsen, og det er han glad for. Altså selvfølgelig er der en del køren frem og tilbage, men det går da indtil videre. 

Forrige uge startede jeg endelig langt om længe også i praktik. Jeg er kommet i praktik ved et industrivaskeri, og det er faktisk ikke helt dårligt. Altså bevares, selvfølgelig er det mega hårdt, og der er selvfølgelig også visse skånehensyn, der skal tages, men jeg kommer da af sted de dage, hvor jeg skal, og jeg føler jeg har fået lidt mere mening i livet igen. Nu skal den arbejdsprøvning bare gennemføres, så jeg kan komme lidt nærmere en afklaring til fleks. 

Jeg arbejder til en start mandag, onsdag og torsdag - 2 timer om dagen, og indtil videre er det mere end rigeligt til mig. Planen er naturligvis, at jeg gradvist skal op i tid, men nu ser vi, hvordan det kommer til at gå det hele. Jeg skal også selv kunne følge med både fysisk og mentalt. Og pt er de 3 dage mere end rigeligt. Jeg er simpelthen så træt, når jeg kommer hjem ved middagstid, og det er mere reglen end undtagelsen, at jeg snupper en lur om eftermiddagen, når mændene i huset er hentet. Men nu har jeg så også kun denne uge og næste uge, og så er der dømt ferie for mit vedkommende i 2 uger, og det glæder jeg mig til. Bent har ferie denne uge og næste uge, og når drengene kommer hjem på fredag, så har de 3 ugers sommerferie, så vi holder lidt forskudt ferie i år, men sådan er det jo bare. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...