fredag den 7. januar 2022

Nyt år - nye mål

Rigtig mange mennesker laver en masse nytårsfortsætter, og mange ender med at bryde dem allerede få dage efter nytår. Sådan har jeg også selv gjort så mange gange. 

Derfor er jeg begyndt at sætte mig nogle mål i stedet - nogle mål, som jeg bare skal nå inden året er omme. Det sætter mig ikke i alt for stort pres, og jeg har mulighed for at slappe af, hvis det bliver for meget. 

I år er mit overordnede mål at få den afklaring til fleksjob. Jeg ved godt, at der er mange faktorer, der spiller ind, for at det mål kan nås, men den del af det, jeg selv kan klare, den VIL jeg klare. Altså ikke for enhver pris, for det er der flere, der ikke vil tillade. Men altså jeg vil gøre mit bedste. 

Et par af mine andre mål kan I da også godt få her:
  • Blive en smule bedre til at blogge igen. Jeg vil jo gerne, men jeg glemmer det bare for tit. 
  • Jeg har et problem i privatlivet, der virkelig irriterer mig. Det påvirker mig meget, og jeg vil virkelig gerne have det afsluttet, men det er en af de værre. Det er ikke bare noget, jeg lige får gjort, og jeg er ikke engang sikker på, at det sker i løbet af i år - eller næste år, eller næste år igen. Men jeg håber det. 
  • Jeg vil gerne begynde at leve lidt sundere. Og med det, mener jeg at jeg gerne vil blive bedre til at spise. Jeg spiser ofte kun 1 gang om dagen, og så kaster jeg til gengæld op flere gange om dagen i de perioder, hvor kroppen er under max pres. 
  • Jeg vil gerne blive bedre til at fokusere på MIG. Jeg skal simpelthen blive bedre til at tage mig lidt Mette-tid indimellem. Jeg er for god til at tage mig af alle andre, og tager mig for lidt af mig selv. Det SKAL jeg blive bedre til - også hvis jeg skal lykkes med min afklaring. 
  • Jeg er i denne uge afsluttet i mit behandlingsforløb ved Revanche, og det gør selvfølgelig, at jeg nu skal til at stå på egne ben uden at have mit sikkerhedsnet (min behandler). Det bliver virkelig en udfordring. Jeg har de seneste lidt over 2 år haft Katja bag mig, og kunne ringe til hende, når det hele har været noget l***. Jeg vil gå så vidt som til at sige, at Katja kender mig bedre i dag end nogen anden. Hende har jeg jo delt alt - stort og småt med til vores samtaler. 
Det er sådan lige nogle af de ting, jeg gerne vil have lidt fokus på i det nye år. Det er ikke alt, der bliver lige nemt, men jeg må prøve, og ja, ingen siger listen skal være krydset af fx. 1. marts.

Har I sat jer nogle mål for det nye år?? Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...