søndag den 13. februar 2022

Velkommen ud i virkeligheden igen

Den seneste uge har både Bent og jeg ligget med Corona. Bent har nærmest ingen symptomer haft, så de obligatoriske 4 dages isolation var nok for ham, mens jeg dæleme har været hårdt ramt, og det derfor tog lidt længere tid for mig at komme ud. Jeg har været lidt ude her i weekenden (efter jeg nåede det punkt, hvor jeg ikke længere havde symptomer), men feberen er begyndt at komme retur igen, så holder mig atter lidt indendørs nu her. 

Det Corona sjov her, er bestemt ikke noget at spøge med. Jeg er glad for jeg er vaccineret, og jeg er også af den holdning, at vi alle skal igennem smitten, men derfor må jeg godt sige, at HOLD KÆFT HVOR HAR JEG HAFT DET DÅRLIGT!!!

Jeg har haft den ledeste hovedpine - været møgforkølet - haft feber i en sådan grad, at jeg har svedt, som en gal, hver gang jeg fx bare har skulle tage tøj på - jeg har ingen smags- og lugtesans haft (og det er endnu kun lugtesansen, der delvist er kommet lidt retur igen - har skiftevis frosset og svedt, og det har givet et minimum af søvn -  er stadig så enormt træt - og så har jeg kastet op til den store guldmedalje. 

Jeg er heldigvis så nogenlunde ovenpå igen. Der er stadig enkelte af tingene jeg bøvler med, men det kan jeg risikere at gøre i længe endnu, men det håber jeg, at jeg slipper for. For orker ikke flere ugers isolation endnu. Selvfølgelig har vi da en terrasse, så jeg har da stadig kunne komme lidt ud, men det er jo altså ikke helt det samme, men selvfølgelig har jeg været glad for at have muligheden for lige at komme ud og få noget luft, for ellers var jeg blevet endnu mere kulret af at være herhjemme. 

Nu, hvor vi har været syge i denne her uge, er der selvsagt ikke lavet det vilde herhjemme. Så weekenden er brugt på rengøring - støvsugning, gulvvask, vinduespudsning og tøjvask. Så i dag kan vi holde fri med god samvittighed. Eller altså, vi mangler at pudse vinduerne indvendigt, men de er taget udvendigt og det er nu altså også det værste efter min mening. Og hey, vi kan altså se ud af vinduerne igen nu, så det gør ikke så meget, der lige er lidt fedtfingre på indersiden af glassene. 

Det er endelig lykkedes at komme i bund med vasketøjet. De sidste par uger er det ikke lige vasketøj, der har haft størst prioritet herhjemme, men altså nu har vi en stort set tom vasketøjskurv - STORE SAGER!!! Men altså med de 2 lømler herhjemme, så er det nok begrænset, hvor længe den er tom. Men den tid den sorg, nu vil jeg bare have lov til at prale af, at den nærmest er tom (minus et par boxershorts af Silas'). 

Vi opdagede for et par uger siden, at vi stadig har 2 små juletræer stående på en af vores hylder. Ingen af os havde opdaget, at vi havde glemt at få dem ned til jul, så nu får de altså lov til at blive stående fremme. Man lægger som sådan ikke så nemt mærke til dem, så vi mener det godt kan gå, at de bliver stående. Og altså selv min mor, som ellers lægger mærke til alt, hun har ikke set dem. Så vi satser på, at der ikke er andre, som kommenterer på det. 

Håber I alle får en rigtig god søndag.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...