mandag den 25. april 2022

Det er hårdt at blive gammel

Kan godt mærke, at energiniveauet har haft svært ved at komme op siden min fødselsdag. Jeg har simpelthen været så træt, og jeg kan jo ikke lade være med at skyde skylden over på netop det faktum, at jeg er blevet gammel.

Jeg ved jo godt, at det ikke kun skyldes dét, men altså det lyder jo godt, når jeg nu har det skidt med at have rundet 40 år. 

Sad også i morges og tænkte på, at det i dag er hele 25 år siden jeg blev konfirmeret. Det er fandeme vildt at tænke på. Jeg føler det jo slet ikke selv som så mange år, men altså det er det jo så alligevel. 

Hvad nogle ting angår, så ville jeg gerne være tilbage til dengang, mens jeg på andre områder er mere end tilfreds med at være, hvor jeg er i dag. Men altså let's be honest... Dengang var der sgu mange ting, der ikke var så komplicerede, men altså jeg har Silas, Niclas og Bent i dag, og det havde jeg ikke dengang. 

Så alt i alt, må jeg nok bare erkende, at jeg er fyldt 40, og jeg har (forhåbentligt) mange gode år i mig endnu. 

Men når det så er sagt, så ved jeg godt, hvorfor trætheden melder sig på banen. Jeg har fået konstateret en belastningsreaktion ovenpå nogle ting, der er sket i løbet af i år. Det har vækket en masse gamle minder (de knap så gode af slagsen) til live, og det har presset mig max. Så nu skal jeg tage mig lidt af mig selv og få mig selv tilbage på ret kurs igen, og så må jeg se derfra, hvad der skal ske videre. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...