søndag den 24. juli 2022

Ferie

Drengene har haft ferie denne uge og det har de også de næste 2 uger. Bent har et vikariat sommeren igennem, så han kommer først hjem efter kl. 15, hvilket er ensbetydende med, at jeg har pænt meget at se til med de 2 banditter om dagen. 

De er jo ikke sat på jorden for at sove længe, så de er som oftest oppe samtidig med Bent, og så starter dagen, når Bent kører ved 6:30 tiden. 

Vi har så set "Biler" denne uge - både 1, 2 og 3eren (og endda flere gange) og så har vi set "Olsen Banden går i krig" og "Olsen Banden på sporet".  Altså det er selvfølgelig ikke den værste måde at tilbringe feriedagene på, men altså, der måtte godt være lidt større variation i filmene. 

Men i torsdags skulle Niclas så hjem til mormor og morfar. Han har hidtil ikke ville sove nogen steder, så havde aftalt med min mor, at han kom derhjem om morgenen efter vi havde kørt Bent på arbejde, og så kunne hun ringe, når han skulle hentes igen. Han blev der dog helt indtil de havde spist aftensmad. 

Men altså Silas og jeg skulle så have en rigtig hyggedag, så vi tog en tur i Geografisk Have her i Kolding. Det er dæleme mange år siden, jeg har været der, men det var nu meget hyggeligt. Silas var helt vild med kaninerne og selvfølgelig legepladserne. Men han brugte godt nok også lang tid i Minibyen - det fascinerede ham faktisk mere, end jeg havde troet, det ville gøre. Da vi kørte derfra, ville han gerne en tur på McDonalds, så det gjorde vi så selvfølgelig. 

Da vi kom hjem til os selv ved 13 tiden var han godt brugt, men der var alligevel lige overskud til at se en tegnefilm. 

Kunne virkelig mærke, at det var en fornøjelse at have Silas for mig selv den dag. Vi nød det begge helt vildt, og Bent sagde også da han kom hjem, at det virkede som om Silas virkelig havde haft en god dag, for han var fuldstændig afslappet - samtidig med at han havde oplevet en masse, som han kunne fortælle om. 

Niclas var også virkelig glad, da vi hentede ham, og han lod sig slet ikke mærke med, at han havde været hjemmefra så mange timer. Han har endda selv sagt, at han gerne vil prøve at sove hjemme ved mormor og morfar næste gang. Så om det holder stik, ja det vil tiden jo vise. Om ikke andet, så ved vi da nu, at Niclas altså godt kan være hjemme ved mormor og morfar en hel dag, så vi kan have en dag kun med Silas, og det er altså rart at vide. 

Håber I alle nyder sommeren derude, uanset om den tilbringes i Danmark eller på en eller anden tropeø. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...